Besafe Go Beyond

3995,00 kr

Trygg søvn i flat liggeposisjon
Den revolusjonerende funksjonen Active Lay Flat™ er unik på markedet og sikrer trygg og komfortabel søvn under kjøring, og beveger seg automatisk til en oppreist posisjon i en kollisjon.
Bærehåndtak
Det er lett å bære babystolen utenfor bilen. Du kan enkelt legge ned bærehåndtaket med kun én hånd. Bærehåndtaket fungerer også som en sikkerhet under en kollisjon, ved å dempe støtet mot bilens stolrygg. Derfor skal det alltid være oppe når babystolen står i bilen.
Plass til å vokse
Vi har designet stolen for å gi nok plass til babyen etterhvert som den vokser. Helt opp til omtrent 18 måneder (87 cm). Du justerer enkelt stolen ved å fjerne ekstra puter og heve hodestøtten etter hvert som den lille vokser.
Rotasjon for enkel tilgang
Setet kan rotere fra side til side når det er plassert på ISOfix-basen. Denne funksjonen gir deg enkel tilgang fra bildøren når du plasserer babyen i bilstolen, beskytter ryggen din og gjør det komfortabelt for den lille å bli spent fast.
Solskjerm med kikkeluke
En solskjerm som kan trekkes langt ned, designet for å beskytte babyen din mot solen og været. Du kan enkelt justere solbeskyttelsen på hver side avhengig av solstrålenes retning. Kikkeluken er perfekt for å raskt sjekke babyen din uten å forstyrre søvnen.
Installer med belte eller ISOfix
Vårt system deg fleksibilitet til å velge den monteringsmetoden som passer best for deg. Installer bilstolen med ISOfix ved hjelp av basen, eller med bilens interne belte.
Godkjent for bruk i fly
Dette setet har blitt godkjent for bruk i fly av TÜV Rheinland. Setet er testet med et 2-punkts belte i en frontkollisjon i 50 km/t

Produktnr: 106422 Kategori: Stikkord:
Cookies settings
SILJE'S BARN OG UTSTYR AS cookies-innstillinger
×