Besafe Beyond 360

5995,00 kr

Håndteres med én hånd
Dette håndtaket gjør det mulig å både rotere og lene setet bakover med bare én hånd. Roter mot døren for å gjøre det enkelt å hjelpe barnet inn og ut av bilen. Len setet bakover for å gjøre det komfortabelt for barnet ditt å hvile eller sove.
Kan roteres fremovervendt
Mer benplass
Med et enkelt klikk kan du justere beinplassen opptil 16 cm. Gjør dette ved å trykke inn et håndtak på den fremre støtten på setebasen slik at den kan vippes fremover.
Installasjon med ISOfix
Super-raskt og enkelt å installere med ISOfix-armene på basen. Klikk den på ISOfix-festepunktene i bilen din, skyv den godt inn mot setet og juster støttebenet – og du er klar.
Romslig sete gir barnet mulighet til å bevege seg
Vi har designet innsiden av setet for å gjøre det enda romsligere, slik at barnet kan bevege armer og ben mens det er spent fast. Selv opptil ca. 6 år. Juster raskt til en av de 11 hodestøttestillingene etter hvert som barnet vokser. Helt opp til 125 cm.
Ekstra beskyttelse
Denne ekstra «støtfangeren» vil beskytte ytterligere 20% ved en sidekollisjon. Sørg for å feste den på riktig side av setet (siden som vender mot bildøren). Hodestøtten er innovativ og beskyttende, laget av spesielle materialer, og absorberer kreftene mot barnets nakke og hode i et sammenstøt.
Teknologi sikrer riktig vinkel på stolen
Vår teknologi løser problemet med bratt vinkel på bilens interne seter. Vår innovative konstruksjon sikrer samme og riktig vinkel på barnebilstolen, uavhengig av bilmodell. Barnebilstolen har riktig vinkel når «vateret» på basen er innenfor grønn sone. Intuitivt og enkelt.

Produktnr: 106423 Kategori:
Cookies settings
SILJE'S BARN OG UTSTYR AS cookies-innstillinger
×